Södra Sydafrika

En rundresa i ett fantastiskt land!

Safari, Kapstaden och Godahoppsudden. Otroligt vackra Garden Route. Stellenbosch med sina viner. Ypperliga golfbanor inklusive Fancourt. Exklusiva hotell. Där har du en del av det som ingår i vår resa till södra Sydafrika.

Plusresor 

Vi planerar minst en Plusresa till Södra Sydafrika i höst. Preliminär avresedatum 10 november, 11 nätter och 5 rundor golf.

Anmäl ditt intresse här info@golftravelplus.se

På Egen Hand – från 18 480 kr

per person i delat dubbelrum 11 nätter med frukost (helpension på Gondwana safaripark), hyrbil och fem rundor golf. Vill du stanna längre, spela mer golf etc går det självklart bra! Hör av dig med dina önskemål, så får du en offert.

Du hittar vår prislista här

Bästa tiden att resa till Kapstaden är november – april.


Golfen

Vår resa innehåller spel på 5 olika banor från Clovelly Country Club i Kapstaden till Fancourt utanför George. Alla banor har olika karaktär och är en härlig upplevelse.

Från Kapstaden reser ni till Hermanus och spelar på Hermanus Golf Club. På Fancourt spelar ni två av Sydafrikas topp 40 banor, Montague och Outeniqua. Här finns också Sydafrikas bästa bana (rankad 34 i världen 2014), Fancourt Links. Kan spelas mot tillägg.

Den femte rundan spelar ni på De Zalze Golf Estate, som ursprungligen är en vingård. Efter rundan kör ni 5 minuter till Kleine Zalze och provar gårdens vin.

Läs mer om golfen genom att klicka på flaggan längre ned!

Hermanus Golf Club
De Zalze, klubbhuset
Fancourt Links.

 

 

 

 

 

 

 


Boendet

Vi bor på exklusiva, ofta mycket anrika hotell (Oude Werf i Stellenbosch är Sydafrikas äldsta hotell på samma plats). På Gondwana Game Reserve finns en modern variant av gamla hyddor.

Läs mer om vårt boende genom att klicka på flaggan längre ned!

Stellenbosch, Hotell Oude Werf
Gondwana. Lejon i förgrunden och våra hyddor i bakgrunden

 

 

 

 

 

 

 


Allmänt

Vår rundresa startar i Kapstaden, går via Hermanus till Fancourt. Från Fancourt beger vi oss till Gondwana Game Reserve och avslutar i den mycket gemytliga staden Stellenbosch.

I Kapstaden bor ni i lugna kvarter med utsikt över Taffelberget, ca 15 minuter med bil (taxi rekommenderas) till Waterfront i centrum. I Hermanus bor ni på stranden, i Fancourt på golfbanorna, i Gondwana bland de vilda djuren och slutligen i Stellenbosch mitt i staden.

 


Bra att veta