Roda Golf Resort

Bo i fina lägenheter vid golfbanan eller på bra hotell nära strand och restauranger! 

***  OBS  ***

RODA har tillfälligt stoppat försäljningen av golfpaket med boende i lägenheter eller på hotellet. Vi återkommer med priser mm så snart som möjligt. Här nedan lite information om Roda som gällde innan stoppet.

 

Här kan du boka både Long Stay och Skräddarsytt! Long Stay med fri golf vissa månader och även paket med fri golf vid Skräddarsytt. Spel på andra banor ingår i flera av våra paket! Förbokade starttider!

Roda Golf Resort  har en varierande, trevlig och välskött bana. Den är ganska lång, lätt att gå och har fina övningsområden.

Lägenheterna är rymliga, välutrustade och ligger på gångavstånd från klubbhuset, övningsområdena och första tee. I det mycket trevliga klubbhuset finns shop, bar och en mycket bra restaurang.

Från Alicantes flygplats är det ca 1 timma. Närmaste stad är Los Alcazares med en mängd affärer, restauranger och en fin strand i innanhavet Mar Menor, ca 5 minuter. 

Flyg bokar du själv. Vi rekommenderar hyrbil vid Long Stay.

Vid Skräddarsytt behöver du inte hyrbil, vi ordnar transfer från Alicantes flygplats. Bor du på hotellet går det shuttle till Rodas golfbana. På bestämda dagar går det även shuttle till de andra banorna som ingår i våra paket.

Grupprabatt 1 på 8 fri vid Skräddarsytt, avser boende i dubbelrum med frukost och golfen.

När du bor i lägenheterna på Roda Golf ingår golfvagn på Roda i priset.


Golfen

Vår huvudbana är Roda Golf. Vi erbjuder även spel på andra banor, t ex Lo Romero, Hacienda Riquelme, La Torre, Saurines, La Serena & Las Colinas. Vissa mot tillägg andra ingår i våra paket.

Roda Golf är en omväxlande och fin parkbana, övriga banor är av mycket olika karaktär.

   

Läs mer om Roda Golf golf här.


Boendet

Roda Golf Resort har  fina lägenheter med olika planlösningar och utförande.

Här erbjuder vi boende för Long eller Short Stay i välinredda lägenheter med 2 eller 3 sovrum. Köket är fullt utrustat med bl a tvättmaskin/torktumlare, mikro, kaffekokare, kyl/frys, spis, tallrikar, bestick, kastruller etc. Vissa lägenheter har också diskmaskin. Lägenheterna har TV, wifi,  luftkonditionering med kyla/värme, cetralvärme mm. Inom området finns utomhuspooler och parkeringsplatser

Vid Skräddarsytt kan du också välja att bo på Hotell 525 inne i Los Alcazares nära restauranger och en fin strand. Hotellet har pool, gym mm.

RODA Lägenheter
Hotell 525

Allmänt

Roda Golf Resort ligger på den spanska östkusten, ca 90 km från Alicantes flygplats och 3 km från Los Alcazares.


Bra att veta